Armand Cloos

Armand Cloos heeft een hbo-management achtergrond en is jarenlang actief geweest als commercieel manager in het bedrijfsleven.

Omdat hij graag met en voor mensen werkt, heeft hij in 2010 met goed gevolg de Hbo-opleiding tot adviseur R.O.V. afgerond, gevolgd door de opleiding Schuldhulpverlening.

Zijn opgedane ervaring en kennis in nagenoeg alle branches en sectoren, hebben geresulteerd in een groot netwerk, welke hij als database binnen Cloos For You kan aanwenden ten gunste van onze doelgroep.

Armand weet als geen ander dat verlies van werk, praktische en emotionele problemen iedereen kan overkomen.

Door dit alles is hij extra gemotiveerd om mensen weer structuur te bieden en ze in dat proces ook vakkundig te begeleiden.

Het is zeer aangrijpend om je baan en structuur in het leven te verliezen, bijkomende geldzorgen te krijgen, sociale contacten die afnemen, kortom is het dan zaak om doelgericht en effectief aan de slag te gaan om weer de juiste structuur in je leven terug te krijgen.

[email protected]

Demi Cloos

Voordat Demi begon met werken bij Cloos For You heeft zij de opleiding Directiesecretaresse/ Managementassistente afgerond. Tot op heden is ze bezig met de Hbo-opleiding Schuldhulpverlening.

Het afgelopen jaar heeft haar vader Armand haar ontzettend veel geleerd bij Cloos For You. Hij leerde Demi alles wat hij weet over Budgetbeheer en samen streven zij ernaar om hun klanten zo goed mogelijk te helpen hun financiële situatie te stabiliseren en ervoor te zorgen dat zij schuldenvrij kunnen leven.

Met trots vertelt ze dat zij rond de zomer van 2020 haar eigen onderneming in Budgetbeheer & Administratie is gestart: Cloos For You, The Next Generation.

Natuurlijk werken Armand en Demi nog elke dag met veel plezier samen in hun mooie kantoor gelegen te Maastricht bij Buitenplaats Vaeshartelt.

[email protected]